Deprem bölgesinde Seydişehir mahallesi kurulacak

Geçtiğimiz günlerde ülkemizi derin bir üzüntüye boğan, 10 ili ve 13.5 milyon vatandaşımızı etkileyen deprem nedeniyle tek yürek olan Seydişehir, deprem bölgesinde 'Seydişehir Mahallesi' kurmak için kolları sıvadı.

Deprem bölgesinde Seydişehir mahallesi kurulacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydişehir Kaymakamlığı, Seydişehir Belediyesi, Seydişehir STK’ları ve Siyasi Partileri öncülüğünde başlatılan “Seydişehir Depremde Tek Yürek” kampanyası kapsamında deprem bölgesinde “Seydişehir Mahallesi” kurulacak. 

Başlatılan kampanya kapsamında tam teşekküllü konteynır evlerden oluşacak “Seydişehir Mahallesi” kampanyası kapsamında konteynır bağışında bulunmak isteyen firma ve vatandaşlarımız için şartlı bağışlar toplanmaya başladı. 

Deprem bölgesine yapılacak olan “Seydişehir Mahallesi” projesi kapsamında tam teşekküllü konteynır bağışında bulunmak isteyen firma ve vatandaşlarımız için 1 adet tam teşekküllü konteynır bağış fiyatı 35 bin TL olarak belirlendi. Yardım kampanyasına katılmak isteyen firma ve vatandaşlarımız için konteynır bağış hesabı TR24 0001 2009 5140 0001 0222 98 IBAN numarası verilen Halkbank Levent Karaaslan hesabına konteynır bağışında bulanabilecekler. 
Bağış yapılırken Dekont açıklama kısmına “bağış yapanın ismi-soyismi, TC Kimlik Numarası, Telefon Numarası ve Konteynır Bağışı” yazılacak ve bağış yapanın ismi de “Seydişehir Mahallesi”nde yaşatılacak. 

Seydişehir Depremde Tek Yürek yardım kampanyası kapsamında başlatılan Seydişehir Mahallesi projesine tüm Seydişehirli hemşehrilerini bağışta bulunmaya davet eden Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehirli hemşehrilerimiz her zaman olduğu gibi ülkemizde yaşanan bu felakette de tek yürek olarak vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyor. Bu felaketi de hep birlikte omuz omuza dayanışma içerisinde atlatacağız. Şimdi de daha fazla dayanışma içerisinde olarak deprem bölgemizde “Seydişehir Mahallesi” oluşturacağız. Tüm hemşehrilerimizi kampanyamıza katılmaya ve konteynır bağışında bulunmaya davet ediyoruz” diye konuştular. 
 

Bakmadan Geçme