DP Konya İl Başkanı Hasan Varlısenet' den Kongreye Davet

Demokrat Parti Konya İl Başkanı Hasan Varlısenet yapmış olduğu açıklama ile 7 Ocak da gerçekleştirilecek olan DP Konya İl Kongresi ve Demokrat Parti'nin 78.kuruluş yıldönümü kutlamalarına demokrat misyona gönül vermiş tüm halkımız davetlidir dedi.

Başkan Varlısenet yapmış olduğu yazılı açıklamada; Bugün, 78 yıldır yorulmadan, yılmadan devam eden hürriyet mücadelesinin, mücadelemizin, bizden sonra da sahiplenilecek demokrasi davasının ateşinin yandığı, ateşimizin yandığı gündür. 7 Ocak 1946'da kurulan Demokrat Parti, kuruluşu ile Türkiye'ye yeni bir rota' çizmek noktasında en ciddi iradeyi ortaya koymuştu. Demokrasi tarihimizde demokrat misyonun siyasal temsilcileri her zaman milletten yana, haklıdan yana tavır almışlardır. 

DP Konya İl Başkanı Hasan Varlısenet' den Kongreye Davet
Bizler 78 yıldır, adalet dedik, demokrasi dedik, hürriyet dedik, demeye de devam edeceğiz Adı ak olan bir partinin adalet adına hürriyetler adına demokrasi adına yaşattığı karanlığı ilkelerimiz ve büyük Türkiye idealimizle aydınlatacağız. Siyasetin içerisinde inişler ve çıkışların olduğu bilinciyle, kurucu irademizin ortaya koyduğu ruha, fikriyata, temel değerlere, abide şahsiyetlerimizin ortaya koyduğu hizmetlere bağlı kalarak hiçbir zaman yılmayacağız. 
Genel Başkanımız Gültekin Uysal ve milletvekillerimizin katılımıyla 7 Ocak'da Bera Otel'de gerçekleşecek olan partimizin 78.kuruluş yıldönümü kutlaması ve il kongremize tüm halkımız davetlidir dedi.

Bakmadan Geçme