• Haberler
  • Dünya
  • Erdoğan, Heniyye'yi kabul etti: İsrail'in soykırımı görüşüldü!

Erdoğan, Heniyye'yi kabul etti: İsrail'in soykırımı görüşüldü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'yi kabul etti. Görüşmede, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları da konuşuldu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'yi kabul etti. Görüşmede, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları da konuşuldu. 

İsrail’in Filistin’e yönelik soykırımı devam ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, İsrail'in Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarına yönelik saldırıları, insani yardımların Gazze'ye yeterli düzeyde ve kesintisiz ulaştırılması için yapılması gerekenler, bölgede adil ve kalıcı barış süreciyle ilgili konular ele alındı.


Erdoğan, görüşmede, Türkiye'nin uluslararası toplumun dikkatini Filistinlilere uygulanan zulme çekmek için diplomatik gayretlerini sürdürdüğünü ve vahşetin son bulması ile acil, kalıcı ateşkes ihtiyacının her fırsatta vurgulandığını bildirdi.

 
 

AA

Bakmadan Geçme