• Haberler
  • Dünya
  • Filistin'e Destek Yürüyüşünde Kullanılan Tevhid Bayrağı Siyonistleri Rahatsız Etti

Filistin'e Destek Yürüyüşünde Kullanılan Tevhid Bayrağı Siyonistleri Rahatsız Etti

'Mavi ve beyaz tek boynuzlu at (‏יוניקורן כחול לבן)' kullanıcı adıyla sürekli İsrail'in insanlık dışı saldırılarını överek paylaşan ve gerçek ismini kullanmayan bir siyonist, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Filistin'e destek yürüyüşünde darp edilen İsmail Aydemir'e göndermede bulunarak, 'Bu bayrak cihat bayrağı. Nerede görüldü? İstanbul'da 'Filistin'e' destek maskeli Hamas'a destek yürüyüşünde. IŞİDHAMASAL QAEDA aynı ürünleri kullanıyor. aradaki fark yok. Destekleyenlerde aynı kişiler. Düşmanları kim? Medeniyet, bilim ve kendi gibi düşünen herkes' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Filistin’e destek yürüyüşünde elinde tevhid bayrağıyla yürüyen İsmail Aydemir'e atılan yumruk gündemde yer almaya devam ediyor.

"Mavi ve Beyaz Tek Boynuzlu At" kullanıcı adını kullanan bir siyonist, Ege Akersoy tarafından darp edilen İsmail Aydemir'e atıfta bulunarak, "Bu bayrak cihat bayrağı. Nerede görüldü? İstanbul'da 'Filistin'e' destek maskeli Hamas'a destek yürüyüşünde. IŞİD=HAMAS=AL QAEDA aynı ürünleri kullanıyor. Aradaki fark yok. Destekleyenlerde aynı kişiler. Düşmanları kim? Medeniyet, bilim ve kendi gibi düşünen herkes" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada kullandığı bu sözlerden dolayı tepki toplayan Siyonist יוניקורן כחול לבן’in paylaşımının altına sert yorumlar yapıldı.

Mavi ve beyaz tek boynuzlu at (‏יוניקורן כחול לבן)” kullanıcı adıyla sürekli İsrail'in insanlık dışı saldırılarını överek paylaşan ve gerçek ismini kullanmayan bu şahsın önceki paylaşımlarında da İsrail’in insanlık dışı saldırılarını övdüğü, Filistinlileri tiye aldığı görülüyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme