GSB 2024 KPSS'siz Personel Alımı: 21 Bin Personel Alımı İçin!

Gençlik ve Spor Bakanlığı yeni yıla girmeden personel başvuru duyurusunu yaptı.

Bakan Osman Aşkın Bak sosyal medya hesabı üzerinden toplamda 2.021 farklı personel alımının yapılacağını paylaştı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan duyuru da henüz net tarihi verilmeyen personel alımı ilanı için 1.071 gençlik çalışanı, 950 antrenör toplamda 2.021 personel alınacağının altı çizildi.

81 İlde Aynı Anda Başlayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, genel kurul ve bakanlıklarla birlikte bütçe görüşmelerini tamamladı. Bütçe görüşmelerinin ardından oluşan beklenti ve talep doğrultusunda 81 ilde personel alımı başlatıldı. Konuyla ilgili ilk açıklamayı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Bakan Bak:

“Bakanlık olarak gençlerimizle beraber tüm politika ve yaklaşımları onların beklentileri ve taleplerine uygun şekilde belirlemeye devam ediyoruz. Bu konudan hareketle gençlerimizin ihtiyaçlarına yönelik her türlü desteğin devlet tarafından kendilerine sunulduğu gençlik merkezlerimizi 81 ilin tamamı ve pek çok ilçemizde gençlerle buluşturmaya devam ediyoruz” dedi.

Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak?

Bütçe görüşmeleri neticesinde 2021 yeni personel alımının yapılacağını açıklayan Bakan Bak konuyla ilgili henüz detayları paylaşmadı. Alım sürecine yönelik şartlar ve başvuru tarihlerine dair detaylar yeni yıl ile birlikte belli olacak.

 

Bakmadan Geçme