Hayati İnanç Ereğli'ye geliyor

Divan Edebiyatı'nı gençlere sevdiren ve hitabeti ile herkesi derinden etkileyen ezberinde 7 binden fazla beyitle dikkat çeken, Hayati İnanç Konya'nın Ereğli ilçesine geliyor.

Hayati İnanç Ereğli'ye geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kültürel etkinlikleri ile birbirinden özel programlara imza atan Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan Şehir Konferansları kapsamında, Ünlü program yapımcısı, şair ve yazar Hayati İnanç Ereğli’de konferans verecek.

EREĞLİLERLE BULUŞACAK

Düzenli ve sürekli olarak Konya ve ilçelerinde düzenlenen, Ereğli Şehir Konferanslarının bu ayki konuğu Hayati İnanç olacak.
Ünlü isim hayati İnanç 16 Şubat 2023 Perşembe günü Ereğlililerle buluşacak.

PROGRAM SAAT AKŞAM SEKİZDE BAŞLAYACAK

Şimdiden büyük heyecan uyandıran program Ereğli Kültür Merkezi’nde saat 20.00’da başlayacak.

HERKESİ DAVET ETTİ

Programı duyuran AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun,  “Konya Büyükşehir Belediyemizin tertiplediği Hayati İnanç ile “Şehir Konferansları” programımıza tüm hemşerilerimiz davetlidir” dedi.

HAYATİ İNANÇ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Hayati İnanç, 1961 yılı şubat ayında Denizli'nin Çameli ilçesinde doğmuştur.  Babası devlet memuru olarak çalışmıştır. Dört kardeşin en büyüğü olarak dünyaya gelmiştir. Büyük dedesi hacca giden Muğlalı bir ağa tarafından köle olarak Medine'den getirilen bir kişidir. İnanç, aslen Sudanlı bir kökene sahiptir.

Bakmadan Geçme