Konya'da dehşet veren görüntüler: 13 ve 14 yaşındaki kardeşler okulda darp edildi!
Sosyal medyada iddia edilen görüntülere göre, Konya'nın Selçuklu ilçesindeki bir ortaokula gelen bir genç, kardeşine hakaret ettiği öne sürülen 13 ve 14 yaşındaki öğrencileri darbetti.
Konya’nın Selçuklu ilçesinde bulunan bir ortaokulda yaşandığı iddia edilen şiddet olayı sosyal medyada gündem oldu. Paylaşılan görüntülere göre, genç bir kişi okula gelerek bazı öğrencilere saldırdı.
2 ÖĞRENCİYİ DARBETTİ
İddiaya göre sporcu olduğu belirtilen şahıs, kardeşine hakaret edildiğini öne sürerek okula geldi. Okul içinde öğrenciler ve öğretmenlere yönelik tehdit ve hakaretlerde bulunduğu ileri sürülen kişi, 13 ve 14 yaşlarında kardeş oldukları belirtilen iki öğrenciyi darbetti. Olay sırasında bir kız öğrencinin de saldırıya uğradığı iddia edildi.
‘ŞİŞKO’ DEDİLER İDDİASI
Şiddetin nedeni olarak ise öğrencilerin şahsın kardeşiyle “şişko” diyerek dalga geçtiği iddiası gösterildi. Görgü tanıklarının aktardığına göre, saldırganın olayla ilgisi olmayan bazı öğrencilere de fiziki müdahalede bulunduğu öne sürüldü.
RESMİ BİR AÇIKLAMA YAPILMADI
Yaşanan anların okulun güvenlik kameralarına yansıdığı belirtilirken, olayla ilgili resmi makamların inceleme başlatıp başlatmadığına dair henüz net bir açıklama yapılmadı.
VİDEO
https://www.instagram.com/reel/DVqg5bPjHdq/?igsh=NWJqOGpsczN4dGo4


