Konya'da o partinin il başkanı milletvekili adaylığı için istifa etti

Seçime az bir zaman kala parti içi görevlendirmeler ve devir teslim törenleri hız kazandı. Konya'da, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), eski İl Başkanı Barış Bektaş, il başkanlığını Bekir Yaman'a devretti.

Konya'da o partinin il başkanı milletvekili adaylığı için istifa etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya’da bir otelde yapılan gerçekleştirilen devir teslim törenine CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener’de katılım sağladı. Şener, önemli bir seçim sürecine girildiğini hatırlatarak "Millet İttifakı bu seçimlerde 400 milletvekiline ulaşamazsa ben başarılı saymam." dedi.

Seçim çalışmalarında tempoyu yükselteceklerini ifade eden Şener, şöyle konuştu:

"Sadece Cumhuriyet Halk Partisi değil, Millet İttifakını oluşturan tüm partilerin geçmiş yıllarda ortaya koydukları vizyon, gelecekle ilgili kamuoyunda meydana getirdikleri algılama, bu seçimlerde Türkiye'deki iktidarı belirleyecektir. 

“GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE İKTİDARA GELECEKLER” 
Biz umut ediyoruz ki Millet İttifakını oluşturan partiler, başta Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti olmak üzere, Saadet Partisi, Deva Partisi, Gelecek Partisi ve Demokratik Parti birlikte, omuz omuza hem cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarılı olacaklardır hem de TBMM'de milletvekillerinin büyük çoğunluğuyla güçlü bir şekilde iktidara geleceklerdir."

Bakmadan Geçme