Konya sokaklarında 23 Nisan coşkusu

Konya Çağdaş Yaşam Derneği , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Ramazan Bayramı'na denk gelmesi sebebiyle bugün Konya Gedavet parkı önünde çocuklar için etkinlik düzenledi.

Konya sokaklarında 23 Nisan coşkusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Konya Şube Başkanı Halil Arıkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle düzenlenen etkinlik için açıklamalarda bulundu.

23 Nisan’ın eşitliğin ve adaletin dayanağı olan bir gün olduğunu belirten Başkan Halil Arıkan, “Bugün, Büyük Önderimiz Atatürk'ün belirttiği gibi özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı olan ulusal egemenliğimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 103. yılını kutladığımız 23 Nisan” şekline konuştu.

“Atatürk’ün izinde yürümeye çalışıyoruz”
Eğitim imkânlarından yoksun öğrencilere burs desteği sağladıklarını dile getiren Halil Arıkan, “Eğitim imkânlarından yoksun öğrencilere burs desteği sağlayıp eğitimlerine yardımcı olmak ayrıca derneğin temel ilkelerinde çağdaş yaşamı, demokratik ve laik hukuk sistemine bağlı Atatürk izinde yürüyen bir dernek olmayı amaçlıyoruz.” ifadelerine yer verdi. 

“Depremzede öğrencilere destekte bulunduk” 
Çeşitli üniversitelerdeki depremzede öğrencilere ve orta okul seviyesindeki öğrencilere yardımda bulunduklarını ifade eden Arıkan, “80 üniversite öğrencimize, 60 orta öğretim öğrencimize burs desteğinde bulunduk. Ayrıca 2 bin burs, 2 bin bilgisayar proje desteği başlattık.” dedi. 

KONYA HABER - HAKİMİYET 

BEYZA DEMİREL'İN ÖZEL HABERİ 
 

Bakmadan Geçme