Konyalı Eczacılar Kahvaltıda Buluştu

Konya Eczacı Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen Geleneksel '14 Mayıs Eczacılar Günü' ve 'Anneler Günü ' kahvaltı etkinliğinde Eczacılar ve aileleri bir araya geldi.

Konyalı Eczacılar Kahvaltıda Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Eczacı Odası tarafından Bayır Otelde gerçekleştirilen Geleneksel 14 Mayıs Eczacılar Günü” ve "Anneler günü "etkinliğine Selçuk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Bağcı BEK Konya Yöneticileri, , Konya Eczacı Odasında daha önce Başkan olarak görev yapan başkanlar, STK Temsilcileri ile Konya Eczacılar Odasına üye eczacılar ve aileleri katıldı.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri dolayısıyla bu yıl ki 14 Mayıs Eczacılık günü ve Anneler günü etkinlikleri bir hafta önce gerçekleştirdiklerini vurgulayan Konya Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. Ahmet Hakan Koru "Toplumumuzun temelini oluşturan aile yuvasını, fedakârlıkları ile bir arada tutan, sevgisiyle huzur ortamına dönüştüren annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Taşıdığı büyük sorumluluğun ötesinde, üstlenmiş olduğu bu göreve tüm varlığını adayan annelerimiz dünyanın en güzel, en temiz, en masum duygularını taşırlar. Yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla değeri biçilemeyen başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum. Ayrıca Bu anlamlı güne katkıda bulunan “BEK’ e teşekkür ediyorum” dedi.

Protokol konuşmasının ardından Eczacılık mesleğinde 50.40. ve 25. Nci yılını dolduran Eczacılara Konya Eczacı Odası tarafından plaket takdim edildi     

Anneler Günü" münasebetiyle bir araya gelen Konyalı eczacılar ve aileleri arkadaşlarıyla sohbet etme imkânı bulurken, gönüllerince güzel bir gün geçirdiler.

Bakmadan Geçme