Konyalılar İzmir'i Fethettiler

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İzmir'de hizmet yürüten ve Konyalılar Federasyonu tarafından gerçekleştirilen İzmir 3. Konyalılar Buluşması'na katıldı.

Konyalılar  İzmir'i  Fethettiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir Buca Hancı kafede büyük bir coşkuyla kutlanan kahvaltılı vuslat gününde, çevre il ve ilçelerden katılan iki bini aşkın Konyalı vatandaş birbirleriyle hoş sohbet edip hasret giderdiler. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Eyyüp Kadir İnan, Mahmut Atilla Kaya, Mehmet Ali Çelebi ile Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili ve milletvekili adayı Hasan Kalyoncu ve diğer partili milletvekili adayları, il ve ilçe yönetimleri ve sivil toplum örgütleri de buluşmaya katıldı.

HAMZA DAĞ’A, AHMET ÇALIK FORMASI HEDİYE EDİLDİ

Bu yıl 3. cüsü düzenlenen Konya Hemşehri buluşmasında Konyalılar Federasyonu Genel Başkanı Yusuf Devebacak, geçtiğimiz yıl trafik kazasından hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık’ın da imzası bulunduğu Konyaspor formasını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ’a taktim ederken, diğer bazı siyasi erkena da federasyon formasını hediye etti. 

Programda konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Haftaya seçimlerimiz var. Bizler, AK Parti Belediyeciliğini en güzel temsile eden şehirlerden biri olarak hem şehrimize, hem ülkemize hizmet ediyoruz. Konya her zaman cumhurbaşkanımızı çok yoğun destek verdi. Büyükşehirler arasında birinci olmaya başardık. Ama Konya’nın desteği Konya sınırları içerisinde kalan Konyalılardan ibaret değil. Buradaki hemşerilerimizin de bu davaya en yüksek desteğini vereceğini inanıyorum. 14 Mayıs akşamını hep birlikte bir bayram havasına dönüştüreceğiz" sözlerine yer verdi.

Buluşmada konuşma yapan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kadir İnan, Hasan Kalyoncu, Mahmut Atilla Kaya ve Av. Mehmet Yalım yaklaşan seçimlerin gölgesi altında birlik ve dirlik mesajları vererek; seçimde ülke ve millet çıkarlarının korunması gerektiğini ve bu konuda sivil toplum örgütlerine büyük bir görev ve sorumluluk düştüğünü söylediler.Konyalılar  İzmir'i  Fethettiler

KONYALILAR HOŞGÖRÜ VE SEVGİNİN TEMSİLCİLERİDİR

Konyalılar Federasyonu Genel Başkanı Yusuf Devebacak, aynı zamanda Dünya Belediyeler Birliği başkanlığı görevini de yürüten Konya’nın başarılı belediye başkanı Uğur İbrahim Altay ve diğer siyasi erkan ile tüm katılımcılara teşekkür ederek; "Her geçen gün büyüyor ve kendimizi daha da güçlendirerek Konyalıların sesi ve soluğu olmaya devam ediyoruz. Dik durarak, dinlenmeden, memleketimiz için çalışacağız. Konyalılar bu memleketin çimentosu, hoşgörü ve sevginin temsilcileridir. Bunun bilinci ile başarılı olmamızın şartı olarak, birlik ve beraberliğimizin kesintisiz sürmesine bilhassa dikkat ediyoruz." dedi.

Bakmadan Geçme