MHP'li adaylar Konya'yı karış karış geziyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya milletvekili adayları, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda MHP Konya Milletvekili Adaylarından  Ramazan Uyar, Güzide Çipan, Mehmet Turhan, Celil Çalış ile diğer MHP li adaylar  Konya Merkez ve İlçelerinde gezi ve çalışmalarını sürdürüyorlar.

MHP'li adaylar Konya'yı karış karış geziyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sahada vatandaşların MHP’ ye yoğun ilgi olduğuna dikkat çeken ve saha çalışmalarını değerlendiren MHP Konya Milletvekili Adayı Ramazan Uyar, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerdeki sonucun gelecek yüzyılı şekillendireceğini söyledi.

Bu seçimlerin MHP  için yükselme ve sıçrama seçimleri olacağını savunan Uyar , "14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimde çıkacak sonuç da önümüzdeki yüzyılı şekillendirecek.. Türkiye, Cumhur ittifakı ile kısa zamanda çok önemli bir mesafe kat etti.. Bu hamle ve gelişmelerin gerçekleşebilmesi, bağımsızlık çizgisinde izlenen politikalar, Cumhur İttifakı’nın tavizsiz, kararlı ve istikrarlı duruşu sayesinde mümkün olmuştur. Kritik bir dönemdeyiz. 

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimde Cumhurbaşkanlığı seçimde Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekili seçimlerinde bizler ve vatandaşlarımız oyumuzu MHP vereceğiz. İnşallah seçimlerde14 Mayıs günü MHP’nin zaferiyle sonuçlanacak ve Cumhurbaşkanı olarak ’ta Recep Tayyip Erdoğan’ı seçmiş olacağız Seçim sonucunda kazanan Cumhur İttifakı olacaktır  “ dedi

MHP Konya Milletvekili adaylar, bu hafta da geve-gündüz çalışmalarına ara vermeden devam edecek.
 

Bakmadan Geçme