Konyalı eczacılara ısı bandı tanıtıldı

Konya Eczacı Odası ile Angelini Pharma firmasının ortaklaşa organize ettikleri lansmanla 'Thermacare Bütün Bölge Isı Bandı' Konyalı Eczacılara tanıtıldı. Tanıtım toplantısına eczacılar yoğun ilgi gösterdi.

Konyalı eczacılara ısı bandı tanıtıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Eczacılar Birliği 5. Bölge Konya Eczacı Odasının Sosyal, Kültürel etkinlikleri devam ediyor.

Son olarak Konya Eczacı Odası Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu Sosyal tesisleri içerisinde yer alan Uzm. Ecza Harun Kızılay çok amaçlı konferans salonunda Konya Eczacı Odası ile Angelini Firmasının birlikte düzenledikleri etkinlikte firmanın yeni ürünü Thermacare Bütün Bölge Isı Bandı toplantıya katılan Konyalı eczacılara tanıtıldı.

Tanıtımın ardından Konya Eczacı Odası korusunda yer alan Eczacılar birbirinden güzel eserleri müzik eşliğinde seslendirdiler.

 Konya Eczacı Odası Başkanı Uzm Ecz. Hakan Koru’nun açılış konuşmasıyla başladı. Başkan Koru,” Oda olarak üyelerimiz ile birlikte anlamlı etkinliklere imza atmaya devam ediyoruz. Angelini firması ile bir etkinlik yaptık. Bu etkinlikte Eczacılarımız ısı bandı hakkında bilgi sahibi olurken, tanıtım sonrası ise müzik eşliğinde güzel dakikalar geçirdiler. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bakmadan Geçme