• Haberler
  • Konya
  • KTO ve EMO işbirliğiyle Konya'da yapay zeka semineri düzenlendi

KTO ve EMO işbirliğiyle Konya'da yapay zeka semineri düzenlendi

Konya Ticaret Odası, Elektrik Mühendisleri Odası ve Kalkınma Odaklı Stratejik Araştırmalar Merkezi'nin işbirliğiyle düzenlenen seminerde, yapay zeka ve iş dünyasının geleceği tartışıldı.

KTO ve EMO işbirliğiyle Konya'da yapay zeka semineri düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Ticaret Odası (KTO), Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Konya Temsilciliği ve Kalkınma Odaklı Stratejik Araştırmalar Merkezi (KOSAM) işbirliğiyle düzenlenen "Yapay Zeka ve İş Dünyasına Yansımaları" adlı seminer, büyük ilgi gördü. KTO Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte yapay zeka teknolojisinin iş dünyasındaki etkileri ve geleceği tartışıldı.

Seminerin açılış konuşmalarını yapan KTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Lütfi Can Başaran ve EMO Konya Temsilcisi Özkan Keskin, yapay zekanın iş dünyasındaki önemine vurgu yaparak, katılımcılara teknolojiyle uyumlu bir geleceğe hazırlanma çağrısında bulundular.

Etkinliğin moderatörlüğünü Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Hakkı Karaca üstlendi. Karaca, yapay zekanın iş dünyasındaki dönüşüm potansiyelini vurgulayarak, katılımcıları bilgilendirici ve etkileyici bir programın beklediğini belirtti.

KTO ve EMO işbirliğiyle Konya'da yapay zeka semineri düzenlendi

YAPAY ZEKANIN GELECEKETEKİ ETKİSİ TARTIŞILDI

Seminerin konuşmacıları arasında yer alan Gazi Üniversitesi Yapay Zeka Merkezi Direktörü Prof. Dr. Şeref Sağıroğlu, Anadolu Ajansı Teknoloji ve İnovasyon Direktörü Yakup Şıvka ve DEEPZeka Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Saadin Oyucu, yapay zeka konusundaki uzmanlıklarını paylaştılar.

Prof. Dr. Sağıroğlu, yapay zekanın iş dünyasında nasıl kullanılabileceğine dair önemli ipuçları verirken, Şıvka ve Oyucu da yapay zeka teknolojisinin şimdiki ve gelecekteki etkilerini detaylı bir şekilde ele aldılar. Katılımcılar, seminer boyunca yapay zeka teknolojisinin iş dünyasına olan etkilerini daha yakından tanıma fırsatı buldu.

Programa akademisyenler, iş insanları ve üniversite öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Katılımcılar, yapay zekanın iş dünyasındaki yansımaları konusunda bilgi sahibi olmanın ve geleceğe yönelik doğru adımlar atmanın önemi konusunda bilgilendi. Seminerin sonunda, katılımcılar arasında yapay zeka konusundaki fikir alışverişi devam etti ve etkinlik, iş dünyasındaki yapay zeka uygulamalarına yönelik yeni bir bakış açısı kazanılmasına olanak sağladı.

Bakmadan Geçme