Memurları kapsayan SDS imzalandı

Seydişehir Belediyesi'nde görev yapan 68 memuru kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi, Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ile Tüm Yerel-Sen Konya İl Temsilcisi Hasan Yalçınkaya, Tüm Yerel-Sen İşyeri Temsilcisi Selda Coşar arasında imzalandı.

Memurları kapsayan SDS imzalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, en üst seviyeden imzalanan sözleşmenin mesai arkadaşlarına hayırlı olması dileklerini iletti.Tüm Yerel-Sen sözleşmenin hayırlı olması dileyen Sendika İl ve İşyeri temsilcileri, Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’na teşekkür etti.

Memurları kapsayan SDS imzalandı
İşverenle sendikalar arasındaki sözleşmelerin önemli olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, “Bizim için önemli olan çalışma arkadaşlarımızın daha iyi şartlar altında çalışmasıdır. Bu düşüncemizi yerine getirirken de belediyemizin belli bir gelirinin olduğunu ve bu gelirleri makul ve verimli olarak kullanmamız gerekliliğini de biliyoruz. Bu çalışmalarımızı sendikalarımız vasıtasıyla istişare kültürüyle hayata geçiriyoruz. Bugün imzaladığımız, 68 mesai arkadaşımızı ilgilendiren Sosyal Denge Sözleşmesinin tüm memurlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. 

Bakmadan Geçme