MHP SKM dualarla hizmete açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karatay Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) düzenlenen tören ve yoğun bir katılım ile dualarla hizmete açıldı.

MHP SKM dualarla hizmete açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karatay İlçesi Adliye Caddesi üzerinde bulunan Palabıyık  Plaza da yer alan MHP Karatay İlçe Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış törene MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP İl Başkanı Remzi Karaaslan, Konya Ülkü Ocakları Başkanı Türker Türkoğlu MHP Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru,MHP Selçuklu İlçe Başkanı Kemal Dığrak, MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman ve  yönetim kurulu üyeleri ,  MHP İlçe Başkanları ile MHP Konya milletvekili adayları, il teşkilatı yöneticileri, muhtarlar ve partililer katıldı..

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı” 14 Mayıs ta yapılacak olan Cumhur Başkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde MHP olarak hedefimize emin adımlar ile hep birlikte halkımızın teveccühü alarak ilerliyoruz. MHP Olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakının adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekili seçimlerinde ise MHP’ ye oylarımızı atacağız ve mührümüzü vuracağız. 

Geleceğin lider Ülkesi Türkiye’si için bu seçimde de başarılı olacağız ve Cumhur ittifakı olarak hizmetlerimize kaldığımız yerden itibaren devam edeceğiz. 

MHP Liderimiz Dr. Devlet Bahçelinin ismini verdiği savunmamızda kullanacağız “Kaan” isimli savaş uçaklarımızı yaparak Türk Hava Kuvvetlerine teslim etmenin mutluluğunu bir an önce yaşamak istiyoruz.

MHP Karatay İlçe Başkanlığımız tarafından açılan seçim koordinasyon merkezimizin Konyamıza ve Ülkemize hayırlar hayırlı haberler vermesini temenni ediyorum” dedi.

Protokol konuşmasının ardından Kamu-Sen eski başkanı ve İmam Hatip Atilla Ayhan(ın yaptığı açılış duasının ardından kesilen kurdele ile MHP Karatay İlçe seçim Koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi. 
 

Bakmadan Geçme