Türkiye'nin tek hemşire milletvekili aday adayı

Konya'da, Metehan Öziri, Türkiye'nin tek hemşire milletvekili aday adayı oldu. AK Parti'den aday adayı olan Öziri, sağlık çalışanlarının mecliste söz sahibi olması gerektiğine vurgu yaparak adaylığın duyurdu.

Türkiye'nin tek hemşire milletvekili aday adayı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye genelinde 1 milyon 358 bin sağlık çalışanı olduğunu ve bunların 303 binin hemşire kadrosundan olduğunu ifade eden Metehan Öziri, “Sağlık ordusunun, mecliste söz sahibi olması gerektiğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

 
Türkiye’de 1 milyonu aşkın bir sağlık ordusunda, milletvekili olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu ifade eden Milletvekili Aday Adayı Öziri, “Sağlık çalışanlarının derdini mecliste dinlendirebilmek için bu yola çıktık. Sağlık camiasının çözüm bekleyen sorunları vardır, biz bu yeni gelişen sorunları sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çözmeye talibiz. Meslektaşlarımız ve Türkiye Büyük Millet Meclisi arasında köprü görevi göreceğiz.” Şeklinde konuştu. 


9 yıldır hemşirelik mesleğini yürüttürdüğünü aktaran Metehan Öziri, “Mesleğimi yıllardır severek yaptım. Şimdi sağlık ordusunun bir neferi olarak, bir adım öne çıkıp milletvekili adayı olmak için zorlu bir yola çıktım. Burada gerek meslektaşlarımın gerekse diğer kesimlerden destek alacağıma inancım sonsuzdur. Sağlık camiasının köklü reformlar sağlaması için elimizden gelen her şeyi yapacağımızı taahhüt ediyoruz.” Dedi.

Yorumlar 1
Hasan 23 Mart 2023 17:30

Çok enterasan olmaması cidden

Bakmadan Geçme