• Haberler
  • Spor
  • Uluslararası Naim Süleymanoğlu Turnuvası başlıyor

Uluslararası Naim Süleymanoğlu Turnuvası başlıyor

Türkiye Halter Federasyonu ile Pursaklar Belediyesi'nin birlikte düzenlediği ve bu yıl ikincisi gerçekleşecek Uluslararası Naim Süleymanoğlu Halter Turnuvası 15-17 Kasım 2022 tarihlerinde organize edilecek.

Uluslararası Naim Süleymanoğlu Turnuvası başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Halter Federasyonu ile Pursaklar Belediyesi’nin birlikte düzenlediği ve bu yıl ikincisi gerçekleşecek Uluslararası Naim Süleymanoğlu Halter Turnuvası 15-17 Kasım 2022 tarihlerinde organize edilecek. Pursaklar Spor Salonunda gerçekleşecek Naim Süleymanoğlu Halter Turnuvasına Türkiye’nin yanı sıra,  Fransa, Kosova, Özbekistan, Danimarka, Türkmenistan, Belçika, Arnavutluk, Azerbaycan, Almanya, Slovenya, İspanya, Bosna Hersek, Hollanda, İran ve Suudi Arabistan Katılım sağlıyor. 16 ülkeden 72 sporcunun mücadele edeceği organizasyon TRTSPOR ekranlarından naklen yayınlanacak. Turnuvanın açılış töreni yarın (15 Kasım Salı) saat 14.00’te gerçekleşecek.
Organizasyona sayılı günler kala tüm hazırlıkların eksiksiz yapıldığına dikkat çeken Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, “Büyük şampiyonumuz, efsane sporcumuz Naim Süleymanoğlu adına yakışır bir organizasyon için çalışmalarımızı tamamladık. Pursaklar Belediyesi bu organizasyonun gerçekleşmesinde önemli bir rol oynamakta. Pursaklar ilk kez Uluslararası  bir organizasyon yapmanın heyecanını yaşamakta. Belediyemize katkılarından dolayı teşekkür eder katılımcı tüm ülkelere ve sporculara başarılar dilerim” diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme