Ahmet Özer

Canın Cehenneme Macron

Ahmet Özer

Tarihi sömürgecilik, işgal, istila ve zulümle kapkaranlık olan Fransa ve onun başındaki kendini bilmez Macron Türkiye’ye, İslam’a, Müslümanlara savaş açmış durumda.

2015 yılında Fransa’da yayınlanan Charlie Hebdo denen rezil dergi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.a.v.)’e yönelik hakaret ve aşağılayıcı bir karikatür yayınlamış ve o yıl bu paçavranın binasına yapılan saldırıda 17 kişi ölmüş 11 kişide yaralanmıştı.

Fransa’da yapılan bu saldırı sebebi ile dünyanın birçok ülkesinden devlet ve hükümet başkanları katılırken bizden de dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu katılmıştı.

O günde merak etmişimdir bugünde hala merak ediyorum Ahmet Davutoğlu’nun o yürüyüşe neden katıldığını.

Oysa dünyanın yaşanan ilk saldırı değildi ve sonda olmayacaktı başta ülkemiz olmak üzere birçok yerde terör saldırılar olurken sessiz kalan bu ikiyüzlüler saldırı Avrupa’nın herhangi bir yerinde olunca hemen birlik oluyorlar ve bir araya geliyorlar buna da içimizden birileri de alet oluyor.

2016 yılı 15 Temmuz’da bir terör saldırısı olan kanlı darbe girişiminden kaybettiğimiz 248 canımız için bu liderlerin hangisi gelip bu saldırıyı kınamıştı?

Fransa’da ki olayın üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen hala akıllanmayan bu paçavra dergi geçtiğimiz ay yine aynı aşağılık karikatürü yayınlamış ve buna Fransa’nın başındaki ahlaksız Macron destek vermiş ve tüm kamu binalarında yansıtılmıştır.

Aynı paçavra 27 Ekim’de Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı içinde alçakça bir karikatür daha yayınladı.

Fransa’nın ve Macro’nun İslam’a ve Müslümanlara olan bu düşmanca tavrına her zamanki gibi ilk tepki Türkiye’den ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan’dan gelmiştir.

Macro’nun İslam'a ve Müslümanlara karşı kin ve nefret kusması Fransız'ın İslam’a ve Müslümanlara karşı geçmişten gelen tarihi duruşunu ortaya koyuyor.

Peki, İslam ülkelerinde yaşayan, kendini Müslüman olarak gören, kâfirlerle birlikte hareket eden ve onlarla aynı cephede İslam milletine ve dinine karşı savaşan köle ruhlu BAE, Suudi ve bizdeki yerli Fransız münafıklara ne demeli?

İçimizdeki münafıklar Fransa’dan çok Türkiye ve İslam düşmanlığı yapmaktadır. Bu tür durumlarda bile içimizde birlik sağlayamıyoruz.

Batıda son yıllarda daha önce olmayan bir gelenek başladı seçim olacak ülkede seçim propagandalarında İslam’a, Müslümanlara ve Türkiye’ye karşı bir kara propaganda yapılmaktadır.

Fransa’da aynı şekilde İslam’a Türkiye’ye ve Başkan Erdoğan’a kudurmuş gibi saldırmasının sebebi yaklaşmakta olan Fransa seçimlerinde ırkçıları ve Haçlı ruhuna sahip seçmeni etkilemeye çalışmasından kaynaklanmaktadır.

Aslında Fransa bir terör devletidir. Zira Fransa’nın tarihi yazının başın dada belirttiğimiz gibi sömürgecilik, işgal, istila ve zulümdür. Birçok Afrika ülkesinde milyonlarca insanı katleden Fransa yüce dinimiz İslam’ı terör ile anma gayretindedir.

"Sen onların dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hristiyanlar da senden asla memnun kalmayacaklardır. De ki: Asıl doğru yol ancak Allah’ın yoludur."

Yazarın Diğer Yazıları