Hüseyin Rahmi Gündüz

Formanın hakkını verin zaman azalıyor!

Hüseyin Rahmi Gündüz

Bazı maçlar vardır, nasıl oynadığın önemli değildir. 1-0 olsun bizim olsun denir. Kazanmak, geri dönüş için tepki vermek, tüm kötü gidişata "dur" deyip, umutları yeşertmek demektir..

Bu maçlardan bir tanesiydi Gaziantepspor karşılaşması..

Lig'de kalması mucizelere kalmış İstanbulspor'a ve hemen sonrasında İç sahada B.Antalyaspor'a karşı kaybedilen 2 puan sonrasında "kan kaybı sürüyor" demiştik.

Ancak gördük ki ciddi şekilde yoğun bakımda tedavi görmekteyiz. İlaç tedavisi de sonuç vermiyor.

Kalp masajı yapmak gerekiyor.

Bu masajın ilk hamlesi de alt sıralarda rakibimiz olan Gaziantep karşısında alınacak 3 puan ile başlayacaktı. Bu duygu ve düşünceler ile çıkılan maçta Metehan'ın kendi kalesine attığı talihsiz golle 1-0 geriye düştük. Böylesine zor deplasmanda galibiyeti ararken, geriye düşmek daha da zorlaştırsa da işleri, ilk yarı bitmeden Moreno ile beraberliği yakalamak önemliydi.

Bu gol takıma daha da can katar, mücadele katar diye düşündük. Ancak son haftalarda olduğu gibi topu yine rakibine bırakan Tümosan Konyaspor, beraberliğe razı bir oyun tarzı ile rakibin hatalarını kollamaya çalışmayı tercih edince sonuç yine beraberliğe kilitlendi. Başlıklar da 3 haftadır haliyle 1-1 eriyoruz klasiğine döndü.

Kendi kalemize atılan gol, sayılmayan gol, direkten dönen toplarımız ile meşin yuvarlakta bizi sevmedi ve Gaziantep deplasmanından bir puan ile dönmek zorunda kalıyoruz.

İki takımda 4 haftadır kazanamıyordu. İki takımında galibiyet hasreti 5 maça çıkarken alınan bir puanla 19.sırada kaldık.

Yeni transferlerden bu maçta da verim alınamazken, rakipler yaptıkları takviyeler ile puanları hanelerine yazdırmaya çoktan başladılar bile..Çok geç mi, değil ama kazanılması gereken 3 maç 9 puan olmalıyken, 3 puan ile ligin dibine geriledik.

Ömeroviç tercihi ve takımda direk oyuncular almayıp büyük risk alan Konyaspor yönetimi, kalan maçlardan galibiyet serisi bulmayı bekliyor. Bizler de aynı şekilde galibiyet serisi yakalayamazsak, dost acı söyler ama işmiz gerçekten de çok zor.. Önümüzde çok kritik bir Başakşehir maçı var. Tüm konsantrasyonu bu maça yapıp, bir şekilde 3 puan ile lige yeniden başlamak zorundayız..

Formanın hakkını verin, 90 dakika canınızı dişinize takın.. Aksini yazmak bile istemiyoruz...

Yazarın Diğer Yazıları