İrfan Kılıçarslan

Siyasi HırsGara siyaseti-2

İrfan Kılıçarslan

GEÇEN HAFTADAN DEVAM

Pençe Kartal Harekatıyla terör yuvaları vurulup Milli Savunma Bakanı’nı ve doğrudan askeriyeyi suçluyorlar.  Terörün kalbine girince bazı beyinler aptallaştı. Şer yuvaları bozulunca, üst düzey teröristler ele geçirilince içimizdeki terör sevicileri ne söyleyeceklerini dahi bilemez oldu, saldırganlaştılar. 13 tane sivil vatandaşımızı katlediyorlar, 3 tane selvi gibi askerimizi hayatının baharında iken şehit ediyorlar, ülkemize o kadar ekonomik ve can kayıplarına sesleri çıkmıyor. Canilere katil, teröristlere “terörist” diyemeyen bu milletin düşmanlarıdır.  Bunlar bu milleti beğenmiyor, seçtiklerini kabul etmiyorlar. Bu milletin seçtiği Cumhurbaşkanına iftiralar, çamurlar atmakla meşguller. Bu küresel kedicikler Amerikan Başkanını kabul etmekle iftihar duyar, fakat seçilmiş, halk tarafından onay almış Başkana küfrederler. Bunların cibilliyetleri bozuk. Demek ki kendilerini Türk Milletini bir birey olarak kabul etmiyor, kafaları batıda, gönülleri Amerikan emperyalizminde. Ne dersen de kar etmez. Gün geçtikte hırçınlaşıyorlar.

Kandil PKK’nın beyni, Gara ise kalbidir. TSK terörün kalbine ayak basınca Türkiye muhalifleri, teröristlerle birlikte çırpınmaya başladılar.

PKK’nın canı yandı, çırpınır, anlaşılır bir şey. Peki yurtdışından gelen (Amerika ve Avrupa) yetkili ağızlardan gelenlere atılan twit çırpınışlarına ne demeli? CHP yetkililerinden gelen doğrudan rahatsızlıklar neyin nesi? Demek ki Türkiye doğru adımlar atmakta.

Yıl 2018, HDP’li bir vekil çıkıyor Türkiye elindeki hapishane teröristlerini bıraksın örgütte elindeki tutsakları salıversin diyor.

Şimdi aynı partinin bir vekili çıkmış “Esirler arası takas yapılsın” önerisi.

Gara operasyonunun birgün öncesinde bir vekilin Gara’da (terör yuvasında sinsice) buluşması. Bunlar neyin nesi. Bunlar kendilerini devlet mi zannediyorlar ki? Bu cümleleri kuruyorlar. Bunları cesaretlendirenler yok mu zannedersiniz? Amerikan senatosunda, Avrupa Parlamenterince, istihbarat örgütlerince destek aldıkları gayet açık.  

Temel Karamollaoğlu: “Bu harekat niye yapıldı?” diyor. Türkiyemizdeki siyasi partileri etkileyen Amerikan emperyalizmi şahısları, örgütleri zaten çekim alanlarına çekiyor. Gara’daki sivil vatandaşlarımızın alınlarına kurşun sıkanlar ile, o mağaraya esir edenler aynı güçlere hizmet ediyor. Bu vatandaşlarımızı teker teker ispiyonlayanlar (Fetö terör elemanları.)  Nokta operasyonlarla ele geçirip kaçıranlar PKK terör örgüt elemanları idi. Türk Milletine Türk Devletiyle savaş halindeler. Görmeyen gözler kör olsunlar! 6020+280=6300 vatandaşımızı katlettiler. Hala neyin peşindeler? Bu kadar aymazlıktan sonra nedir?

Amerika’ya (Biden’e-PKK’ya) bilmem ne şer güçlerine yaslananlar bu devlet yalnız değil sahipsiz değildir. Yuları başkasının elinde olan bu kesim dün; sayın Bülent Ecevit’e bile illallah deyip pişmanlık yaşatmışlardı. Partisini karıştırıp çökertmişlerdi.

CHP özellikle şu son iki yıldır; kutuplaştırıcı, ayrıştırıcı üslubu seçmekte. Husumet ve nefret dilini kullanmakta. Böyle bir yere varılmaz. Ne partisine ne de ülkesine bir katkısı olamaz.

Bu söylemleri bu icraatları bilerek yapıyorlarsa bu millet affetmez. Siyasetten karşı çıkarsın, ayrı bir dil kullanırsın hatta siyasi saldırılarla hamle edebilirsin muhataplarına. Bunlar ayrı ayrı şeyler.

Türkiye düşmanlarından icazetli olmak terör şebekelerinin dili ile konuşmak sanki onların ağzı ile hareket etmek ne Türk Milletine ne memlekete faydası olmayanlarla meşgul olmak en büyük kötülüktür. Dışarıdan düşman aramaya gerek yok.

Ulusal konularda bayrak konusunda bu milletin değerleri konusunda bir ve beraber olması lazım. Ortak akıl üretmeleri gerekir. Ortamı germenin, siyaseti gerginleştirmenin faydası yoktur. Yazı ve eleştirileriniz delalet ve gaflet içinde olanlaradır.

Türkiye’nin ilerlemesini zenginleşmesini istemeyen dış güçlerin (devletlerin) egemenlik ve bağımsızlığımıza söyleyecekleri her söze atacakları her adıma bizlerin söyleyecek bir sözümüz atılacak bir adımımız yoksa burada bir değil onlarca sorun var demektir. Bu ülke bizim hepimizin. İlahımız bir, bu millet bizim. Öyleyse niye başka şeylere yaslanma ihtiyacını hissediyorlar? Soruyoruz bu çıkmaz sokaklarda düşman kapılarını çalma ihtiyacı nedendir? Yabancılara el açmak yabancılardan himmet beklemek ayıp.

Düşmanların işi dengeleri bozmak, sorun çıkarmak, döğüş kavga kaos anarşi üretme, saldırı cinayet düşmanlık tezgahlayıp bu ortamlardan nemalanmak hissesine pay çıkarmak. Bu milletin öz evlatları niye alet olsunlar ki? SON

Yazarın Diğer Yazıları