Yeni Bir Başarı Hikayesini Hep Birlikte Yazacağız

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası ilk mesai gününde Büyükşehir Belediyesi ve KOSKİ Genel Müdürlüğü daire başkanları ve müdürleriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Altay, Konya'nın 42 bin kilometrekarelik alanına gayretle hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, 'Konya her zaman bu davaya sahip çıkan ve yerel yönetimlerdeki başarısıyla Türkiye'yi etkileyen bir belediye ve yapı oldu. Şimdi Konya'nın başarısı yine Türkiye'deki bazı değişim ve dönüşümlerin öncüsü olacaktır. Yeni bir başarı hikayesini hep birlikte yazacağımıza inanıyorum' dedi.

Yeni Bir Başarı Hikayesini Hep Birlikte Yazacağız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası ilk mesai gününde Büyükşehir Belediyesi ve KOSKİ Genel Müdürlüğü daire başkanları ve müdürleriyle bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Başkan Altay, Konya'nın 42 bin kilometrekarelik alanına gayretle hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, "Konya her zaman bu davaya sahip çıkan ve yerel yönetimlerdeki başarısıyla Türkiye'yi etkileyen bir belediye ve yapı oldu. Şimdi Konya'nın başarısı yine Türkiye'deki bazı değişim ve dönüşümlerin öncüsü olacaktır. Yeni bir başarı hikayesini hep birlikte yazacağımıza inanıyorum" dedi.

Başkan Altay, seçim sürecinin sorunsuz bir şekilde atlatıldığını vurgulayarak, "Türkiye yeni bir döneme başlangıç yapıyor. Vatandaşımız sandıkta söyleyeceğini söyledi. İnşallah hep birlikte daha çok gayret edeceğiz, daha çok çalışacağız, daha çok zaman harcayacağız, daha çok efor sarf edeceğiz. Seçimlerin şehrimize, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Altay, Konya'ya hizmet etmek için 5 yıl daha ruhsat veren tüm Konyalılara teşekkür ederek, şehre olan hizmetlerinin devam edeceğini ifade etti.

Özel Haber
Yorumlar 1
ahmet beyaz 02 Nisan 2024 09:52

hiç inandırıcı değilsiniz artık Babadan oğula miras iş kadrolarını temizleyin personel alımında adaletli olun size en büyük zararı onlar verdi

Bakmadan Geçme