YRP'nin büyük günü...

Yeniden Refah Partisi (YRP)'de bu Pazar büyük gün. YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın da katılacağı Konya 2. Olağan İl Kongresi 16 Ekim Pazar günü saat 17.00'de yapılacak. Partinin Genel Kongresi ise 6 Kasım'da 60 bin kişinin katılımıyla gerçekleşecek. Seçimlere hazır olduklarını söyleyen İl Başkanı Acar 'Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Erbakan. Bu sefer oylar hocamızın oğluna' diye konuştu.

YRP'nin büyük günü...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

HAKİMİYET.COM HABER MERKEZİ

Yeniden Refah Partisi (YRP) bu hafta sonu, 16 Ekim 2022 Pazar günü saat 17.00’de 2. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirecek. Adnan Acar’ın tek liste ile gireceği kongreye partinin Genel Başkanı Fatih Erbakan da katılacak.

“TÜM KONYALILAR’I DAVET EDİYORUM”

YRP’nin Genel Kongresi’nin ise 6 Kasım 2022 günü gerçekleşeceğini söyleyen Konya YRP İl Başkanı Adnan Acar, “Bu Pazar Dedeman Otel’de saat 17.00’de Yeniden Refah Partisi 2. Olağan İl Kongresi’ni yapmak üzere toplanacağız. Bütün Konyalı kardeşlerimizi, hemşehrilerimizi bu kongreye davet ediyorum. Kongremize Genel Başkanımız Fatih Erbakan Bey şereflendirecekler. Kalabalık bir katılımla kongremizi gerçekleştireceğiz inşallah. Kongremizin Konya’ya ve Türkiye’ye hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

60 BİN KİŞİ İLE GENEL KONGRE

6 Kasım’da da Ankara Arena’da bizim 2. Olağan Büyük Kongremiz olacak. Daha evvel 45 bin kişi ile yapmıştık bu defa 60 bin kişi ile kongremizi gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

BU SEFER OYLAR HOCAMIZIN OĞLUNA”

Yapılan kamuoyu araştırmalarında anket kuruluşlarının gerçekleri göstermeyen sonuçlar paylaştığını söyleyen Acar, gerçek sonuçların seçim gecesi çıkacağını belirterek, seçime hazır olduklarını kaydetti. Acar, “Biz seçimlere bütün hızımızla çalışıyoruz. Konya’da tüm ilçelerimizde teşkilatlanmalarımızı tamamladık. Çalışmalarımız zaten devam ediyor esnaf ziyaretlerinde bulunuyoruz. Aklaşık 30 bin broşür ve davetiye dağıtıldı. Seçimler için ilçelerimizde ve merkezde daha yoğun bir çalışma yapacağız. Biz hiçbir ittifaka dahil değiliz. Biz Millî Görüş temsilcileri olarak, Yeniden Refah Partisi (YRP) olarak seçime gireceğiz Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı Adayı olarak seçime girecekler. Şuanda Türkiye genelinde anket kuruluşları bizi göstermeseler de yahut düşük gösterseler de bizim anketlerimizin sonuçları Allah’ın izniyle ortaya çıkacak. Baraj sorunumuz da yok. Güzel bir netice elde edeceğiz. Refah Partisi döneminde de yapılan anketlerde bizi yüzde 2’lerde gösteriyorlardı. Seçimlerden sonra yüzde 12 olduğunu gördüük. Dolayısıyla anket kuruluşları ne kadar gizlerlerse gizlesinler seçim günü geldiğinde o akşam her şey çıkıyor ortaya o zaman hiçbir şey gizlenemiyor. Tarih tekerrürden ibarettir. Allah’ın izniyle biz bu oyları tekrar alacağız. Çünkü bizim liderimiz Erbakan Hocamız’ın evladı. Dolayısıyla onun yolunda giden bir lider. O yüzden herkese diyoruz ki, bu sefer oylar Hocamız’ın oğluna. Biz bunu Allah’ın izniyle aşacağız ve meclise gireceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme