Zübeyir Dursun: Yeni bir Ereğli için yola çıktık

AK Parti Ereğli Belediye Başkan aday adayı Zübeyir Dursun aday adaylığını açıkladığı ilk günden beri ziyaret ve temaslarına  yoğun bir şekilde devam ediyor. 

Zübeyir Dursun: Yeni bir Ereğli için yola çıktık
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ulu Cami bölgesindeki kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelen Zübeyir Dursun, Ereğli’nin yarınlarına ilişkin yapılabilecek hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Dursun'a istek ve talepler de iletilirken, vatandaşlar “ Genç zihinlerde dinamik projeler olur. Allah yolunu açık etsin. Adaylık sürecinde elbette desteğimiz olur. AK Parti Ereğli İlçe Başkanı iken zaten her zaman beraberdik “dediler ve Zübeyir Dursun‘a aday adaylığının hayırlı olmasını dilediler.

AK Parti Ereğli Belediye Başkan aday adayı Zübeyir Dursun,” Doğduğumuz büyüdüğümüz ve doyduğumuz memleketimiz Ereğli’ye hizmet için çıktığımız bu yolda siyasi tecrübelerimizin yanında kıymetli büyüklerimizin de tavsiyeleri bizim için çok değerli. Bir bardak çaya öyle güzel sohbetler sığdırdık ki,  mevzu memleket sevdası ve memlekete hizmet olunca. İstek  ve taleplerle birlikte değerli büyüklerimizin hayr dualarını aldık. Destekleri, ilgi ve alakalarından ve en önemlisi de samimiyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Memleketimiz için bu kutlu vazife bizlere nasip olursa tek gayemizin yeni bir Ereğli için gece gündüz  hizmet üretmek olacağını net bir şekilde ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

AK Parti Ereğli Belediye Başkan aday adayı Zübeyir Dursun ardından Ereğli esnafını ziyaret ederek ,“ İşleriniz hayırlı, bereketli ,bol kazançlı olsun”dedi.

Bakmadan Geçme