Dünyayı kasıp kavuran ürkütücü Baba Vanga kehanetleri

Yaptığı tahminlerle sık sık gündeme gelen asıl adı VangeliaPanDeva olan Bulgar kâhin Baba Vanga, yaptığı tüm ürkütücü kehanetlerle dünyayı kasıp kavuruyor.

TAKİP ET

“Balkanların Nostradamus'u" olarak tanınan Bulgar kâhin Baba Vanga'nın dünyayı kasıp kavuran ürkütücü kehanetleri bir bir gerçek oluyor. İşte dünyayı korkutan Baba Vanga kehanetleri:
2043 Dünya ekonomisi çok iyi durumda olacak. Müslümanlar Avrupa'nın hâkimi olacak.
2076 Sınıfsız bir toplum düzeni sunan Komünizm tüm dünyaya hâkim olacak.
2088 İnsanların saniyeler için yaşlanmasına sebep olan yeni bir hastalık türeyecek.
2123 Küçük ülkeler arası savaşlar olacak. Büyük ülkeler tüm bunların dışında kalacak.
2018 Dünyanın yeni süper gücü Çin Cumhuriyeti olacak. Sömürenler sömürge haline gelecek.
GERÇEKLEŞEN KEHANETLER
Öte yandan ölümünden önce Bulgar kâhin, büyük bir savaş olacağını söylemiş, bu kehanet terör örgütü DEAŞ'ın doğuşuyla ilişkilendirilmişti. Hatta Baba Vanga Suriye'de büyük bir savaş olacağını da öngörmüştü. VangeliaGushterova ya da kısaca VangaSovyetler'in çöküşünü bildi. Prenses Diana'nın ölümünü de.
ÖLÜMCÜL SALGIN KEHANETİ
Baba Vanga'nın 2022 için yaptığı tahminlerden ikisinin gerçekleşti. Vanga'nın yaptığı ölümcül salgın kehaneti, birçok kişide endişe endişeye neden oldu. Vanga, Sibirya'da donmuş toprağın altında hapsolmuş ölümcül bir virüsün keşfedileceğini söylemişti. Günümüzde bazı bilim insanları, küresel ısınma ve dünya nüfusunun artışı sebebiyle, insanlığın yakın gelecekte Covid-19 benzeri virüsler ile karşı karşıya kalacağını belirtiyor.
DÜNYA'NIN SORUNU KURAKLIK
Vanga'nın bir diğer önemli tahmini ise ciddi bir kuraklık ve kıtlık yaşanacağı yönünde. Birçok kişi, Avrupa'da yaşanan aşırı sıcakların ve dünya genelinde yaşanan tahıl krizinin, Vanga'nın kehanetleri ile örtüştüğünü düşünüyor. Baba Vanga, yoğun sıcaklar sonucunda büyük bir içme suyu krizi ve çekirge istilası yaşanacağına da tahminlerinde yer vermişti.
İKİZ KULE SALDIRISI
Vanga, 1989 yılında Amerika'nın 2001 yılında 2 çelik kuş tarafından vurulacağını söylediğinde birçok kişi ne demek istediğine anlam verememişti. Tarihler 11 Eylül 2001'i gösterirken tüm dünya ABD'den gelen haberle şoke oldu. ABD'nin New York şehrinin en ünlü yapılarından biri olan ve “İkiz kuleler” olarak bilinen Dünya Ticaret Merkezi, iki uçak tarafından hedef alındı ve terör saldırısının ardından her iki yapı da yıkıldı. Saldırılarda
binlerce kişi hayatını kaybetti ve bu noktadan sonra Dünya tarihini kökünden değiştirecek bir dönem başladı. Baba Vanga, haklı çıkmıştı.

Bakmadan Geçme