Konya'da Sis ve Yağış Bekleniyor

Konya'da hava durumu önümüzdeki beş gün boyunca oldukça değişken olacak. Bugün sisli bir hava bekleniyor. Gün içerisinde sıcaklık 4 ile 16 derece arasında değişecek. Nem oranı R ile ? arasında olacak. Gece sıcaklığı ise -12.2 dereceye kadar düşecek.

TAKİP ET

Konya'da önümüzdeki beş gün boyunca hava durumu oldukça değişken olacak.

Bugün, sisli bir hava öngörülüyor ve gün içinde sıcaklık 4 ila 16 derece arasında dalgalanacak. Nem oranı ise %52 ile %87 arasında değişecek. Gece sıcaklığı -12.2 dereceye kadar düşecek.

16 ARALIK CUMARTESİ

Yarın, yağmurlu bir gün bekleniyor. Gün içinde sıcaklık 7 ile 14 derece arasında olacak, nem oranı ise %68 ile %96 arasında değişecek. Gece sıcaklığı -12.8 dereceye kadar düşecek.

17 ARALIK PAZAR

Pazar günü de yağmurlu bir hava devam edecek. Gün içinde sıcaklık 5 ile 10 derece arasında olacak ve nem oranı %73 ile %96 arasında değişecek. Gece sıcaklığı -12.2 derece olacak.

18 ARALIK PAZARTESİ

Pazartesi günü, az bulutlu bir hava bekleniyor. Gün içinde sıcaklık 1 ile 5 derece arasında değişecek, nem oranı ise %59 ile %82 arasında olacak. Gece sıcaklığı -11.8 dereceye kadar düşecek.

19 ARALIK SALI

Salı günü, Konya'da puslu bir hava etkili olacak. Gün içinde sıcaklık -1 ile 5 derece arasında olacak, nem oranı ise %60 ile %84 arasında değişecek. Gece sıcaklığı -10 derece olacak.

Uzmanlar, hava koşullarını göz önünde bulundurarak günlük aktivite planlaması yapmanın önemli olduğu konusunda uyarılarda bulundu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme