Konya'da Sis ve Yağış Bekleniyor

Konya'da hava durumu önümüzdeki beş gün boyunca oldukça değişken olacak. Bugün sisli bir hava bekleniyor. Gün içerisinde sıcaklık 4 ile 16 derece arasında değişecek. Nem oranı R ile ? arasında olacak. Gece sıcaklığı ise -12.2 dereceye kadar düşecek.

Konya'da Sis ve Yağış Bekleniyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya'da önümüzdeki beş gün boyunca hava durumu oldukça değişken olacak.

Bugün, sisli bir hava öngörülüyor ve gün içinde sıcaklık 4 ila 16 derece arasında dalgalanacak. Nem oranı ise %52 ile %87 arasında değişecek. Gece sıcaklığı -12.2 dereceye kadar düşecek.

16 ARALIK CUMARTESİ

Yarın, yağmurlu bir gün bekleniyor. Gün içinde sıcaklık 7 ile 14 derece arasında olacak, nem oranı ise %68 ile %96 arasında değişecek. Gece sıcaklığı -12.8 dereceye kadar düşecek.

17 ARALIK PAZAR

Pazar günü de yağmurlu bir hava devam edecek. Gün içinde sıcaklık 5 ile 10 derece arasında olacak ve nem oranı %73 ile %96 arasında değişecek. Gece sıcaklığı -12.2 derece olacak.

18 ARALIK PAZARTESİ

Pazartesi günü, az bulutlu bir hava bekleniyor. Gün içinde sıcaklık 1 ile 5 derece arasında değişecek, nem oranı ise %59 ile %82 arasında olacak. Gece sıcaklığı -11.8 dereceye kadar düşecek.

19 ARALIK SALI

Salı günü, Konya'da puslu bir hava etkili olacak. Gün içinde sıcaklık -1 ile 5 derece arasında olacak, nem oranı ise %60 ile %84 arasında değişecek. Gece sıcaklığı -10 derece olacak.

Uzmanlar, hava koşullarını göz önünde bulundurarak günlük aktivite planlaması yapmanın önemli olduğu konusunda uyarılarda bulundu.

Bakmadan Geçme