MERAM YEREL SEÇİM SONUÇLARI! 31 Mart 2024 Meram Belediye Başkanı kim oldu? Hangi parti kazandı?

Meram yerel seçim sonuçları birçok vatandaş tarafından araştırılmaya başlandı. Meram yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine sayılı günler kala vatandaşlar tarafından sosyal medya üzerinden en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Meram yerel seçim sonuçları vatandaşlar tarafından Konya büyükşehir ve ilçe adayları, belediye meclis üyesi, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar, ihtiyar heyetleri, seçim sonuçları ve anketleri merak ediliyor. Meram yerel seçim sonuçları anlık olarak https://www.hakimiyet.com/'da paylaşılacaktır. İşte Meram yerel seçim sonuçları, Meram Belediye başkan adayları? Selçuklu seçim sonuçları? Meram'ın mahallelerinde hangi parti önde? Kim kazandı? İşte detaylar...

TAKİP ET

Meram yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi birçok mecrada araştırılıyor. 31 Mart yerel seçim öncesi gözler Meram'a çevrildi. Seçim sonrası Meram Belediye Başkanı, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve ihtiyar heyetleri belirlenmiş olacak. Meram yerel seçim sonuçları anlık olarak https://www.hakimiyet.com/ adresinden sizlerle paylaşılacak. Meram yerel seçim sonuçları, aday ve partilerin aldıkları oy oranları, açılan sandık yüzdeleri, geçersiz oy sayıları gibi birçok detaylı bilgiyi internet sitemizde sizlere sunacağız.

MERAM YEREL SEÇİM SONUÇLARI

Meram Yerel Seçim sonuçları, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek seçimlerin ardından internet sitemizde paylaşılacak. Seçim yasakları saat 21.00 itibariyle sona erecek ve tüm bilgiler anlık olarak sizlere sunulacak.

MERAM BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KİM?

AK PARTİ: Mustafa Kavuş

CHP: Bahar Altay Çaçık

İYİ PARTİ: İbrahim Adnan Uyararslan

DEM PARTİ: Hıdır Gümüş

YENİDEN REFAH PARTİSİ: Mustafa Özerdem

ZAFER PARTİSİ: Emine Binnur Bulgan

SAADET PARTİSİ: Musa Bizim

MEMLEKET PARTİSİ: Hamdi Ak

TİP: Züleyha Türksever

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ: Kevser Topal

HÜDA PAR: Fırat Yüzkan

DEVA PARTİSİ: Canan Ceylan Tezcan

KONYA'NIN İLÇELERİ

Merkez İlçeler:

Karatay

Meram

Selçuklu

Diğer İlçeler:

Ahırlı

Akören

Akşehir

Altınekin

Beyşehir

Bozkır

Cihanbeyli

Çeltik

Çumra

Derbent

Derebucak

Doğanhisar

Emirgazi

Ereğli

Güneysınır

Hadim

Halkapınar

Hüyük

Ilgın

Kadınhanı

Karapınar

Kulu

Sarayönü

Seydişehir

Taşkent

Tuzlukçu

Yalıhüyük

Yunak

Bakmadan Geçme