TIKLA-ÖĞREN! Konyaspor'da futbolcuların alacakları ödenmiyor mu ?

Bu sezon Süper Lig'de yaşadığı kötü gidişatın ardından taraftarla arası açılan Konyaspor yönetiminin, yerli futbolculara alacaklarını ödemediği iddia edildi.

TAKİP ET

KONYASPOR HABERLERİ: Bosna-Hersek'in Zelenijicar takımı ile FİFA'lık olan Konyaspor'da şimdi de futbolculara alacaklarının ödenmediği konusu gündeme geldi. İddialara göre bazı Türk oyuncular ile yönetim arasında maaş ödemelerindeki düzensizliklerden dolayı sert rüzgarlar estiği öne sürüldü.

Geçtiğimiz günlerde ise Yeşil-beyazlı kulübün, Beşiktaş'a transfer olan Amir Hadziahmetovic'in transferinde eski takımı Zeljeznicar'a pay ödemediği bu nedenle kulüp tarafından FIFA'ya şikayet edildiği ifade edilmişti.

Bu konu üzerine açıklama yapan Zeljeznicar Başkanı Edis Kovacevic, “Amir'in Beşiktaş'a transferinden bize düşen payı almadık. O dosya FIFA'ya verildi. Çünkü gördük ki ortada bir haksızlık var. Temmuz ortasında bir karar çıkmasını bekliyoruz. Bizim için birçok plan akt üst oldu, çünkü biz o paraya güveniyorduk.” Şeklinde konuşmuştu.

Edinilen bilgilere göre Konyaspor yönetiminin yerli futbolculara alacaklarını ödemediği iddiasının gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

KONYASPOR HABERLERİ - HAKİMİYET

Bakmadan Geçme