Konyaspor'dan sessiz açılış

Trendyol Süper Lig'in 1. Haftasında İstanbulspor ile karşılaşan Tümosan Konyaspor'da taraftarlar maça ilgi göstermezken yeşil beyazlı takım, maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Konyaspor'dan sessiz açılış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR HABERLERİ: Trendyol Süper Lig'in 1. Haftasında İstanbulspor ile karşılaşan Tümosan Konyaspor, Karşılaşmadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.  

Karşılaşmanın 6. Dakikasında sol kanattan topla kat eden Jackson sol ayağıyla yerden ortaladı. Ceza sahasında bulunan İbrahim Yılmaz sağ ayağıyla gelişine vurarak takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Kırmızı kartalın havada uçuştuğu maçta yeşil beyazlılarda Adil Demirbağ, maçın 80 dakikasında kırmızı kart gördü. İstanbulspor'da maçın 73. Dakikasında Ali Yaşar 2. Sarı karttan kırmızı Kart görürken Adil Demirbağ ile tartışan Okan Erdoğan ise maçın 80.dakikasında takımını 9 kişi bıraktı. 

9 kişi kalan İstanbulspor, Karşılaşmanın 86. Dakikasında savunmadan seken topu ceza sahası içi sağ çaprazında kontrol eden Cikhalleshi, sol ayağıyla vuruşunu yaptı. Yerden giden top yakın köşeden ağlarla buluştu. Ve takıma beraberliği getirdi. 

Karşılaşmanın 90+2 dakikasında Ahmet Oğuz penaltıya sebeb oldu. Sağ kanattan yapılan ortada arka direkte Ahmet Oğuz, topa eliyle müdahale etti ve hakem Burak Pakkan beyaz noktayı gösterdi. 

Topun başına geçen Emir Gültekin, iyi bir çizgi kalecisi olan Paul Bernardoni'yi geçemedi. Gültekin, Sağ ayağıyla vuruşunu yaptı Soluna uzanan Paul Bernardoni penaltıyı kurtardı ve takımının 1 puan almasını sağladı. 

KONYASPOR HABERLERİ - KONYASPOR TRANSFER HABERLERİ 

 

 

Bakmadan Geçme