Nalçaçılar'dan Palut'a jest

Nalçacılılar Taraftar Grubu stat önünde Palut için uğurlama töreni yapacak. Yeşil-Beyazlı taraftarlar, Konyaspor kulübünün yollarını ayırdığı İlhan Palut'u uğurlamaya hazırlanıyor

Nalçaçılar'dan Palut'a jest
TAKİP ET Google News ile Takip Et

OLAY BURAYA GELMEMELİYDİ

Konyaspor'un yollarını ayırdığı İlhan Palut, kendisine dün öğle saatlerinde durumun bildirildiğini belirterek, "'Bir kan değişikliğinin iyi olacağını düşünüyoruz' deyip teşekkür ettiler bana. Sadece bu, başka da bir şey olmadı. Açıkçası hiç beklemiyordum. Daha iyi sonuçlar bekliyorduk, ama olayın buraya geleceğini hiç beklemiyorduk. Öncesinde böyle bir şey yoktu. Hepimiz şok olduk. Ama Konyaspor için hayırlısı olsun. Bununla ilgili ayrıca bir açıklama yapacağım. Çünkü fesih belgesini aldıktan sonra bir açıklama yapacağım" diye konuştu.

‘BU NASIL BİR MANTIK’

Palut, sosyal medyada teknik direktör Emre Belözoğlu ile ilgili yaptığı açıklama sonrası görevine son verildiği yönündeki yorumlarla ilgili de şunları söyledi: "İlhan Palut, Emre Belözoğlu’na bir şey söyledi, görevden ayrıldı'. Bu nasıl bir mantık. Sosyal medyada olmayacak şey yok. Hiç onunla alakası yok. Emre Belözoğlu’na söylediğim sözden dolayı olsa, bugün takıma yeni teknik direktör gelmez. Emre Belözoğlu için pazar akşamı konuştum. Gelen teknik direktörün bileti ise daha önceden hazır."

Bakmadan Geçme