Okulda dehşet: Çocuğuna kartopu atan 8 yaşındaki öğrenciyi darp etti
Van'ın Edremit ilçesinde bir ilkokulda yaşanan olayda, çocuğuna kartopu attığı iddia edilen 8 yaşındaki öğrenci bir veli tarafından okul koridorunda darp edildi. Küçük öğrencilerin gözleri önünde yaşanan olay güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, Edremit ilçesinde Süphan Mahallesi’nde bulunan Mavi Göl İlkokulu’nda meydana geldi. İddiaya göre teneffüs sırasında bahçede oyun oynayan öğrenciler arasında kartopu atma oyunu başladı. Bu sırada 3. sınıf öğrencisi olan 8 yaşındaki M.Y.’nin attığı öne sürülen kartopu, başka bir öğrencinin kaşına isabet etti.
ÖFKELİ VELİ OKULA GELDİ
Yaşanan durumu öğrenen ve kimliği açıklanmayan bir veli, okula gelerek koridorda M.Y.’yi buldu. İddiaya göre veli, küçük öğrenciyi diğer çocukların bulunduğu sırada sıkıştırarak fiziksel şiddet uyguladı.
KÜÇÜK ÖĞRENCİLER KORKU YAŞADI
Koridorda bulunan öğrencilerin büyük korku yaşadığı olayda, bazı çocukların arkadaşlarını korumaya çalıştığı görüldü. Yaşananlar okulun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Kamera görüntülerinde velinin hızlı adımlarla koridora gelerek hedef aldığı öğrenciyi darp ettiği, çevrede bulunan çocukların ise panik içinde olayı izlediği ve arkadaşlarını kurtarmaya çalıştığı anlar yer aldı.
TARAFLAR ŞİKAYETÇİ OLMADI
Olayın ardından tarafların birbirlerinden resmi olarak şikayetçi olmadığı öğrenildi.