Ve imzalar atıldı… Her şey Konya'nın geleceği için

DSİ harekete geçti. Göletler ve barajlar bakıma alınıyor. DSİ 4.Bölge Müdürlüğü Konya'daki baraj ve göletlerde koruyucu güvenlik tedbirleri bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirecek. 

Ve imzalar atıldı… Her şey Konya'nın geleceği için
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya kara yolu üzerinde bulunan Altınapa Barajı ile Beyşehir ilçesindeki Sarısu Regülatörü’nde koruyucu güvenlik tedbirleri bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirilecek

İMZALAR TAMAM

DSİ 4.Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında bulunan baraj ve göletlerin koruyucu güvenlik tedbirleri bakım onarım işleri sözleşmesi taraflar arasında imzalandı.

ÇALIŞMALAR YAPILACAK

DSİ 4.Bölge Müdürü Mehmet Ekinci ile yüklenici firma arasında imzalanan üç ayrı iş sözleşmesi kapsamında Beyşehir-Konya kara yolu üzerinde bulunan Altınapa Barajı ile Beyşehir Sarısu Regülatörü, Selçuklu Sille Himmet Ölçmen Barajı, Seydişehir Bostandere Göleti, Akören Göleti, Hadim İnönü Göleti ve Konya il sınırlarında diğer belirlenecek baraj ve göletlerde korkuluk, emniyet bariyeri ile ikaz ve uyarı levhalarının eksikliklerinin tamamlanması, onarım ve bakımına yönelik çalışmalar yapılacak.

Yine sözleşme çerçevesinde DSİ KOS Şube İşletme ve Bakım Müdürlüğü sorumluluk sahasında yer alan tesislerin koruyucu güvenlik tedbirlerinin alınması işine ilişkin, tüm imalat ve onarım işleri yürütülecek.

Bakmadan Geçme