Olçar'dan gazetemize ziyaret

Reklam tanıtım ve dijital platformda verdikleri kaliteli hizmetle sektörün öncüsü olan ATOMEDYA ajansı yönetim Kurulu Başkanı Arif Talha Olçar, gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı

10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısı ile gazetemizi ziyaret eden ATOMEDYA ajans başkanı Arif Talha Olçar gazetemiz imtiyaz sahibi Yusuf Gürbüz ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Zafer Samancı ile görüştü.  
Grafik Tasarım-Kurumsal Kimlik, kapsamlı kampanyalar Amblem - logotype tasarımı, Reklam ve Tanıtım Filmi Reklam ve tanıtım filmleri, viral reklam çekimleri, dökümanter ya da visual görüntüler için tüm tasarım ve prodüksiyonları. Sosyal Medya Reklamcılığı, Web Tasarım E-Ticaret, Reklam Fotoğrafçılığı, PR ve Organizasyon, 360° Sanal Tur kalanlarında verdiği kaliteli hizmetle sektörün öncüsü konumunda olan Konya firması ATOMEDYA ajans yurtiçi ve yurtdışı ofislerinde de hizmet ağını her geçen gün genişleterek Konya’nın gurur olmaya devam ediyor. . 

Olçar'dan gazetemize ziyaret

ATOMEDYA ajansı başkanı Arif Talha Olçar, sektörde gurur verici bir konuda olduklarını ve kaliteye dayalı çalışmalarının her sektör tarafından beğeni ile karşılandığını ifade etti. Olçar ‘Yenilikçi fikirlerimiz ile çıktığımız bu yolda, sektöründe öncü ve türevlerine ilham olan bir ajans olmayı başardık. Dünyanın pek çok yerinden sosyal ihtiyaçlara çözümler üreterek, firmaların sesi, kampanyaların dili, dijital dünyanın 0 ve 1’i olduk. Kaliteden ödün vermeyen çalışmalarımızla hedeflerimizi büyüterek yolumuza devam ediyoruz’ dedi. 
 

Bakmadan Geçme