Ahmet Candan

Ahmet Çalık'a Veda

Ahmet Candan

Kelimelerin kifayetsiz, duyguların anlatılamayacağı büyük bir acının en yüksek noktasında duruyoruz... Konyaspor’umuzun değerli ve kıymetli oyuncusu Ahmet Çalık 11 Ocak Salı günü saat 9-9.30 sularında Ankara-Niğde yolunda trafik geçirerek hayata gözlerini yumdu.

Evlilik üzerine planlama yapmak üzere yola çıkan Ahmet Çalık, geçirmiş olduğu elim kaza ile başta tüm Konyaspor camiasını olmak üzere Türk hatta tüm dünya futbolunu yasa boğdu.

Kedere boğan kaza ile ilgili bir çok spor kulübü Ahmet Çalık'ın ailesine ve Konyaspor camiasına taziye mesajlarını iletti. Yalnız Türk kulüpleri değil Dünya futbol devleri de taziye mesajlarını yayınladılar.

Genç futbolcu oynadığı ve göstermiş olduğu performansla bundan ziyade duruşu, kimliği ve karakteri ile sadece Konyaspor taraftarının değil tüm futbol taraftarlarının kalbinde taht kurmayı başardı.

Söylenecek pekte bir şey yok açıkçası.

Acımız çok büyük...

O kulüpteki kendinden yaşça küçük oyunculara abilik yapardı. Alt yapıda ki oyunculara krampon hediye eder, herkesle iyi anlaşabilen bir futbolcu bundan da öte bir karaktere sahip; güzel ahlaklı ve güzel kalpli bir insandı.

Başta da belirttiğim üzere söylenecek pek fazla bir söz yok. Kelimeler acımızı anlatmaya yetmez, cümleler erir.

Buradan tekrardan başta yakınları ve camiamız KONYASPOR olmak üzere, tüm Futbol ailesinin başı sağ olsun diyorum.

Allah mekanını cennet eylesin.

“Her cuma çocuklara çikolata dağıtan, kandillerde hazırlattığı kandil simitlerini bizzat kendisi dağıtan, altyapıda forma giyen çocuklara harçlık veren yiğit bir genç adam geçti bu dünyadan.”

Seni hiç unutmayacağız...

 #AhmetÇalık

Yazarın Diğer Yazıları