Kerim Toslak

Epstein Dosyası Ve Hırızmalılar

Kerim Toslak

Başlığı okuyunca 'hırızma' kelimesini ilk defa duyduğunuz bir yerleşim yerinin adı falan sanmayın. Daha çok domuzları, ayıları veya diğer bazı azgın hayvanları kontrol altında tutabilmek için, dudaklarına ya da burnuna geçirilen demir halkaya deniyor. 

Bu "hırızmalılar" ifadesinin "Epstein Dosyası" ile alakasına gelince; "hırızma" denilen şeyin sadece dört ayaklı azgın hayvanları kontrol etmek için kullanılmadığını gördüm. Siyonizm denilen, dünyanın baş belası, aşağılık örgüt, meğersem dünyanın önde gelen bazı zenginlerine, sanatçılarına, medya sahiplerine, gazetecilerine, devlet yöneten ve ya yönetecek olan liderlerine v.b hırızma takmış. Kendileri için onları iki ayaklı azgın hayvanlar olarak görmüş ve bu şekilde kontrol ederek kendi hizmetinde kullanıma uygun hale getirmiş. Zaten Yahudi inancına göre, Yahudilerin dışındaki bütün insanlar "GOY" dur. Bu GOYİM inancına göre Tanrı Yahudilerin dışındaki bütün insanları, Yahudilere hizmet için yaratmıştır. Yahudiler; diğer insanları taktıkları bu hırızma sayesinde istedikleri şekilde kullanıyor.

Yalnız bu hırızma hayvanların burnuna takılan demir halka şeklinde olanı değil, biraz daha modern, iki ayaklı hayvanlara uygun hale getirilmiş olanı. Bunlar kameralar tarafından kaydedilmiş, dijital içerikler şekilde boyunlarına takılmış hırızmalar. 

Bu hırızmalıların varlığı nasıl ortaya çıktı derseniz ortaya çıkalı çok olmuş da yine bu hırızmalar tarafından örtbas edilmiş. Siyonizmin Gazze katliamlarına oluşan tepkiler  ABD yönetiminde rahatsızlık yaratmaya başlayınca ABD yönetimindeki muhtemelen  hırızmasızlar Siyonist İsraili hizaya getrirmek için  tehdit etmiş olabilirler. Galiba bu konuda ciddi olduklarını göstermek için, örtüyü hafif aralayıp ABD'nin New York şehrinin Crown Heights semtinde yer alan bir Ortodoks Yahudi sinagogunun altında, yasadışı kazılmış gizli bir tünelin olduğunu burada bir takım rezalat işlerin olduğunu faş ettiler. Devamının  da gelebileceğini ima ettiler. Bunun üzerine Siyonistler de daha önceden mahkemelik olup hapse atılan,  hapste itlaf (öldürülen) edilen ya da intihar ettirilen Jeffrey Epstein denilen muhtemel israil ajanın  arşivlediklerinden bazılarının isimlerini dolaşıma sokarak,  arkadan videolarının da piyasaya sürülebileciği ile tehidit ettiler. 

Kimdir bu Jeffrey Epstein denilen adam? Nedir marifeti? ABD nin önceki başkanı ve halen Cumhuriyetçilerin potansiyel başkan adayı, her halükarda Siyonist İsrail'in sarsılmaz destekçisi, muhtemel Epstein adası ziyaretcisi, Donald Turamp'ın  " O da benim gibi genç kızlarla eğlenmeyi seviyordu" dediği arkadaşı Jeffrey Epstein, aslında Siyonist israile çalışan ABD deki Yahudi lobilerinin beslediği bir ajan kişilik. New York'ta bir ada satın almış.  Sonrasında insanlık dışı yöntemlerle  dünyanın her yerinden, sahipli sahipsiz toplayıp  kaçırdıkları reşit olmayan çocukları, dünyanın zenginlerine, sanatçılarına, siyasi liderlerine, medya patronlarına v.b. hırızma takmakta kullanmış. Bahsedilen insanlar Epstein'in adasına gidip sekiz, dokuz yaşındaki kız, erkek çocuklarına tecavüz ediyorlar. O çocukları her türlü cinsel sapıklıklarına alet ediyorlar. Bazıları sapık inanç ve ayinlerine kurban ediyorlar. Epstein de onların hepsini kamerayla kayıt altına alıyor. Orada küçük yaşta kullanılıp bir şekilde kurtulan ve daha sonra şikayetçi olan bir bayanın ifadeleri üzerine Epstein tutuklanıyor. Konunun örtbas edilip kapatılması için yargıdaki ve ABD devlet sistemi içerisindeki hırızmalılar tarafından su testisi su yolunda kırılıyor.

Siyonizm Gazze işgali başlattığında tüm dünya bu kamera kayıtları sayesinde susturuldu. Siyonist İsrail devletine sınırsız silah yardımı yapıldı.Çünkü MOSSAD'ın elinde hepisinin görüntüleri vardı. Yani hepisinin hırızmalarının zencirleri İsrail'in elindeydi. Sekiz bin video olduğu söyleniyor.

Gelinen noktada ABD ile Siyonist israil arasında EPSTEIN'in arşivlediği şantaj videoları üzerinden bir didişme var. Arşiv ortalığa saçılır hırzmalılar ortaya çıkar mı, yoksa yine hırızmalılar tarafından üzeri örtülür mü bilmiyorum. Ortaya çıkması dünyanın selameti için gereklidir.  Bizim ülkemizin hırızmalıları da ortaya çıkar belki. 

Ancak Dünyada Siyonist İsraile karşı sesini yükseltenlerin hırızmasız olduğundan emin  olabiliriz.

Gölbaşı/ Ankara

Yazarın Diğer Yazıları