Kerim Toslak

Siyonist İsrail'in Vahşet Ve Soykırımı Devam Ediyor!

Kerim Toslak

Ortadoğu'da Siyonist İsrail sorunu devam ediyor. Haber bültenlerinde arkalarda yer almaya başladı. Siyonist İsrail, katliam ve soykırımı rutinleştirince, bazı kanallarda yer bile verilmiyor artık. Yaklaşan seçim dolayısıyla siyasilerimiz oy anam, oy babam diyorlar. Halkın da birinci gündemi seçimler. Şimdilik Filistinli kardeşlerimiz hele öle dursunlar. Eğer ölerek tükenmezlerse ileriki zamanlarda bir yardım veya çözüm gele durur. Filistinliler dünyanın gözü önünde her gün kıyıma uğramaya devam ediyor. Bir halk bu şekilde yok ediliyor. Acı ama gerçek.

Yapanın yaptığı yanına kalmasın diye dua ediyorum. Eli eren, gücü yeten tepki vermeyip sadece seyreden, her insan, her devlet ve her Müslüman bu katliam ve vahşetten kendi payına düşen kadar sorumludur, 

Belgesel kanallarda sıkça rastladığım bir sahne vardır. Bir afrika mandasının etrafını vahşi köpekler veya etçil vahşi arslanlar sarmış. Mandanın bacağından, kuyruğundan, sırtından, boynundan ısırmaya çalışır. Bir, bir buçuk tonluk manda kendi etrafında bir sağa bir sola dönerek kendini savunmaya çalışır. Etrafında elli atmış kilo ağırlığındaki etçil vahşi hayvanlar saldırılara devam eder. Nihayetinde manda boynuzlarını sallayarak düşmanlarından birine takıp, havaya savurup, karnını yarıp, saf dışı bırakma çabasını sürdürür. Başarılı olursa kurtulur. Olamazsa yorgun düşer, çaresizce kaderine boyun eğip teslim olur, neticede etçil hayvanlara yem olur. Bütün bunlar olurken diğer mandalar yarım daire şeklinde dizilip olan biteni seyrederler. İçlerinden bazıları etçil hayvanlara saldıracak gibi öne çıkıp koca boynuzlu kafalarını şöyle bir sallasa da hırlayarak hamle yapıp diş gösteren etçil vahşilerden tırsıp geri çekilir.

Ben yukardaki anlattığım sahneyi ne zaman izlesem İsrail'in saldırganlığı ve vahşetini, Filistin'in mazlumluğu ve çaresizliğini düşünürüm. Vahşi etçil hayvanlar tarafından parçalanan hemcinslerinin parçalanıp yenilişini, kenardan seyreden mandaların durumunun da kime benzediği ortada. Başta komşu Müslüman ülkeler olmak üzere iki milyardan fazla Müslüman,  olup biteni izlemekteler. 

Ufak tefek cılız sesler çıksa da İsrail'in barbarlığını ve vahşetini durdurmaya yetmez. Onların anlayacağı dil bu değil. Ya Hayberi yeniden yaşayacaklar. Ya da geçmişte Nabukadnezar ve Adrianus'un atalarına yaşattıklarını yeniden yaşayacaklar. Başka türlü duracakları yok. Halk deyimiyle; "gavurun imanı, domuzun amanı olmaz."

Daha önce de yazdım. Mosad ajanı EPSTEİN'in adasındaki villada küçük kız çocuklarına tecavüz ettirip video çekerek, burunlarına şantaj videosu ile hırızma taktığı, ABD ve diğer İsrail destekçisi siyasetçileri ve üst bürokratları kullanarak, Filistin ve Gazze'deki vahşetine devam ediyor. Böylesine bir ortamda Lahey'deki savaş suçları mahkemesinden de İsrail'i durduracak bir karar çıkmasını beklemek safdillik olur. Zaten İsrailli Siyonistleri mahkeme mahkum edinceye kadar Gazze'de değil Filistinli, canlı kus bile kalmayacak.  
Oradaki yargıçların ya da onları oraya görevlendirenlerin hırızmasız olup olmadıklarından da kuşkuluyum. Eğer o yargıçların içinde de hırızmalılar varsa yargılama göz boyamak için bir tiyatro olur. Hırızmalıların tasması Mosad'dadır. İsrail'in siyonist yöneticilerinin elinde olduğu için, BM de oynanan oyunun bir benzeri, orada da oynanır. 

Ancak EPSTEİN dosyası cini şişeden çıkardı.  Ne kadar örtmeye çalışsalar da İnşaallah ileriki zamanlarda mızrakların ucu çuvalı yırtacaktır. Hırızmalı yönetici ve siyasetçiler tasmalarından kurtulacaktır.

Bir de İsrail'i ve Siyonizmi finansal olarak destekleyip besleyen global marka ve firmalara yönelik boykot, bütünün dünya Müslümanlarınca bilinçli bir şekilde sürdürülürse, sonuçları olacaktır. Kısa vadede olmasa da uzun vadede olacaktır. Yeter ki insanlar bu konuda bilinçli ve sabırlı olsun.

Bölgedeki kenardan seyreden her devlet, eğer Siyonist İsrail'e bugün dur demezlerse, bir gün sıranın kendilerine gelebileceğini unutmamalılar. "Sarı ineği" verdikleri anda mücadeleyi kaybedecekleri unutulmamalı. 

Selçuklu/Konya

Yazarın Diğer Yazıları