Ufuk Kendirci

Mame attı, Sehic tuttu

Ufuk Kendirci

Endri ve Muhammed Demir'in yokluğunda iyi kapanıp Mame Diouf ile gol arayan bir Arabam.com Konyaspor izleyeceğimizi düşünmüştüm. Fakat daha yarım saat dolmadan ev sahibinin yakaladığı iki penaltı golü maçın hikayesini değiştirdi.

2-0 sonrası öyle bir deplasmanda geri gelmek hiç kolay değil. Peki nasıl oldu, kenardan gelen inançla. Sakatlanan Ahmet Oğuz yerine oyuna giren Cebrail ve Bruno-Uche değişikliğiydi. İlhan Palut gerikirse 3-4 gol yemeyi göze alıp takımını önde oynattı.

Trabzonspor savunması kötü kalecisi iyi olan bir takım. Mame Diouf'ta formda olunca kaleci Uğurcan da bir şey yapamadı. İki şık gol ve beraberlik. Eğer maçı VAR değil de orta hakem yönetebilseydi daha fazla pozisyon izleyebilirdik. Zorbay Küçük hiçbir kararı kendi veremedi, sürekli kenardan tavsiye dinledi. Ceza alanın içine gelen her topta ev sahibi taraftarı penaltı bekledikçe hakemin eli ayağı karıştı.

Trabzon deplasmanından böyle dönmek başarıdır. Haftaya Kayserispor deplasmanından alınacak 3 puan dünya kupası sonrasına yüzleri güldürür.

Yazarın Diğer Yazıları